Levering 1-3 werkdagen
Alleen zakelijk te bestellen (Bel ons gerust voor meer informatie!)
true gloss.jpg
Halo EFX true Gloss
Hoogglans beschermlaag die kras en benzine resistent is!
         
€ 189,00   (Prijzen zijn incl. BTW)
         
Vanwege regelgeving is dit product alleen telefonisch te bestellen door zakelijke klanten
Detailinformatie
Let op! Alleen zakelijk verkrijgbaar!

Halo EFX True Gloss is een hoogglans beschermlaag die als liquidwrap aangebracht kan worden op vrijwel ieder oppervlak. Halo EFX True Gloss is krasbestendig -en bestand tegen benzine.
De True Gloss kan perfect gebruikt worden om de originele laklaag te beschermen tegen krassen en steenslag, maar biedt tegelijkertijd ook de hoogglanskwaliteit van een originele laklaag. True Gloss is eenvoudig schoon te maken en kan gepolijst worden, om het hoogglans effect nog meer naar voren te laten komen. Daarnaast is de True Gloss eenvoudig weer te verwijderen, zonder het oppervlak te beschadigen.

Halo EFX True Gloss is een professioneel product en dient door ervaren spuiters aangebracht te worden. Voor het beste resultaat, dient het product in een spuitcabine verwerkt te worden onder de juiste omstandigheden met de juiste basislagen.

LET OP!: True Gloss dient op een speciale wijze aangebracht te worden onder de juiste basislagen. Gebeurd dit niet, is de Halo EFX True Gloss niet meer verwijderbaar!
- Spuit eerst een basecoat van 3-5 lagen Halo EFX Real Clear;
- Na de Basecoat, Spuit een Topcoat van Halo EFX Gangsta Black, Brilliant White of Sinister Red.
- Na het spuiten van de Topcoat kunt u ervoor kiezen om pearls te gebruiken, in combinatie met Real Clear.
- Laat het gespoten oppervlakte 8 uur rusten voordat de Halo EFX True Gloss aangebracht wordt.

Mocht u vragen hebben over dit product, kunt u contact opnemen met ons via: info@paintdipcenter.nl en zullen wij u zo snel mogelijk een antwoord geven op al uw vragen.Deel onze website op uw Social Media!