Levering 1-3 werkdagen
Halo EFX Spray Black.jpg
Halo EFX Spray Covert Black
         
€ 9,50   (Prijzen zijn incl. BTW)
         
Niet op voorraad  
Staffelkorting
1 stuk  6 stuks 12 stuks 18 of meer
€ 9,50 € 9,50 € 9,50 € 9,50
Detailinformatie


Halo EFX aerosol Sprays, zijn Halo EFX kleuren in een kant -en klare spuitbus. De Sprays hebben dezelfde kwaliteit als de Halo EFX Gallons en leveren een perfect resultaat af.

Halo EFX is een vinyl liquidwrap die eenvoudig aan te brengen is en verwijderbaar is.
Dankzij de gladde structuur en de satijn glans, onderscheid Halo EFX zich van andere liquidwraps, zoals Plastidip Sprays. Daarnaast geeft Halo EFX een van de beste afwerkingen in de liquidwraps branche.

De Halo EFX Covert Black Sprays zijn perfect voor het spuiten van kleine oppervlakten en onderdelen aan auto's, scooters, motoren, campers en andere voertuigen. De producten van Halo EFX kunnen ook gebruikt worden voor andere doeleinden zoals: Keukens, meubilair, wanden, etc.

Mocht u velgen willen spuiten kunt u dit het beste met de Halo EFX Sprays doen. 1 Spray is genoeg voor 1 15 inch velg.

Voordat u de dip aanbrengt, dient u het oppervlak schoon -en vetvrij te maken. Voor het vetvrij maken kunt u het beste een ontvetter op alcoholbasis gebruiken, omdat dit niet reageert op de dip zelf.

Halo EFX dient in minimaal 5 lagen te worden aangebracht op het oppervlak. Tussen iedere laag dient men een drogingsperiode te bewaren van minimaal 20 minuten.
De eerste laag dient aangebracht te worden als een zeer dunne laag die dient als hechtingslaag voor alle andere lagen.Bijproducten:Deel onze website op uw Social Media!